• Uudet produktiot

  • 1

Täältä löydät tietoa käynnissä olevista, sekä tulevista tuotannoistamme

The CURSE of the WITCHES BLOOD

07:17 27.12.2010

Blood Ceremony Films on viimeistelemässä 1800-luvulle sijoittuvan vampyyrielokuvan kuvauksia. Elokuva tulee olemaan englanninkielinen ja sen avulla suuntaamme vahvasti kansainvälisille markkinoille. Tämän elokuvan myötä tuotantoyhtiö palaa myös takaisin juurilleen, sillä luvassa on synkeän kaunis vampyyritarina, joka hakee esikuvansa 1970 -luvulla tuotetuista brittiläisistä Hammer elokuvista ja muista sen aikakauden eurooppalaisista kauhu-elokuvista.

Luvassa on perinteistä kauhuelokuvaa kunnioittavaa kuvakerrontaa yhdistettynä graafiseen veren erotiikkaan ja kauhuun nykyaikaisin keinoin. Kummittelua, vampyyreitä, vanhoja kartanoita, usvaisia hautausmaita sekä kauhuelokuvan tunnelmaa, jonka moni luuli jo kadonneen sitten Hammer elokuvien kulta-ajan. Elokuvassa tullaan näkemään kotimaisten näyttelijöiden lisäksi englantilainen screaming queen Eileen Daly (Razor Blade smile, Cradle of fear, Pervirella etc.) ja kyseessä on vahvasti Suomalais-Brittiläinen tuotanto. Elokuva tulee saamaan ensi-iltansa 2012


The CURSE of the WITCHES BLOOD - synopsis

07:15 27.12.2010

THE CURSE OF THE WITCHES BLOOD on klassisen kauhuelokuvan ehdoilla rakentuva synkeä kauhuelokuva, joka sijoittuu 1800-luvun Eurooppaan. Elokuva yhdistää goottilaista vampyyriromantiikkaa, kummittelua ja noituutta - unohtamatta erittäin graafista verisyyttä ja erotiikkaa. Tapahtumat sijoittuvat pääosin aikakauden mukaiseen kartanoon ja sen lähiympäristöön, joissa elokuvan päähenkilö, MELISSA, ajautuu hänet hitaasti tukahduttavaan kauhun kierteeseen..

Suvun legenda kertoo, että Sarah Fizgerald hukuttautui suohon hänen tyttärensä, MELISSAN synnyttyä ja sairastuttuaan harvinaiseen verisairauteen. Sarahin itsemurhaan johtaneiden tapahtumien kerrotaan myös johtuvan osittain aviottomasta lapsesta, jonka häpeän taakkaa hän ei kestänyt. Ilkeimmät huhut kertovat hänen tulleen raskaaksi tuntemattomalle miehelle tai jopa itselleen paholaiselle, sillä Sarahin hedelmöittyessä, oli hänen tuleva aviomiehensä vasta palaamassa sodasta ja olleen poissa hänen luotaan kuukausia.

Aneeminen ja sairaaloinen Melissa, joka on perinyt äitinsä verisairauden, makaa vuoteellaan painajaisten riivaamana ja palvelijoidensa huolehtimina. Melissan elämä rajoittuu hänen perimäänsä kartanoon ja sen lähiympäristöön. Myös paikallinen tohtori yrittää parhaansa mukaan auttaa häntä verensiirroin, mutta pystyy lievittämään vain satunnaisesti tämän nuoren naisen kipuja. Melissan elämän suunta kuitenkin kääntyy, kun hän tapaa komean upseerin, Alexanderin ja he rakastuvat toisiinsa. Melissa kertoo miehelle näkemistään painajaisista sakean sumun ympäröimän suon pohjaan uponneesta äidistään ja sukuaan riivaavasta sairaudesta.

Melissan painajaiset käyvät yhä ahdistavammiksi ja hän joutuu palaamaan verensiirtoihin pysyäkseen hengissä. Vihdoin eräänä yönä, hän kerää viimeiset voiman rippeensä ja seuraa kalvakkaa sulhastaan kartanon alla sijaitsevaan kellariin – hänen sukuaan vainoavan kirouksen sydämeen.

THE CURSE OF THE WITCHES BLOOD on lohduton kauhuelokuva toivon löytämisestä – ja kadottamisesta. Se palaa vanhaan aikaan ja hyödyntää ihmisen synkimpiä odotuksia.


  • Uudet produktiot

  • 1